Birželio 21-oji – Tarptautinė jogos diena

Joga – senovės praktika, prieš tūkstančius metų kilusi Indijoje.
Ji sukurta siekiant padėti pasiekti teigiamą požiūrį į gyvenimą, suteikti ramybės ir taikos pojūtį. Pats žodis “joga” reiškia susivienijimą ir harmoniją, tačiau nemažai žmonių iki šiol mano, kad joga užsiima tik intensyviai sportuojantys žmonės, kurių fiziniai gebėjimai yra tiesiog pribloškiami. Jei manote, kad joga – ne jums, raginame persigalvoti ir siūlome paskaityti dvi kineziterapeutės, jogos mokytojos Laimutės Vološkevičienės knygas.

Laimutė Vološkevičienė. „Kelias: Iyengar joga“. – [Dembava, Panevėžio r.]: [L. Vološkevičienė], 2018.
Knyga „Kelias: Iyengar joga“ skirta visiems, besidomintiems joga. Autorė dalijasi savo 29 metų patirtimi jogoje, nuosekliai pateikdama praktinius asanų kompleksus. Gausios asanų iliustracijos ir jų atlikimo paaiškinimai suteikia galimybę atlikti jogą savarankiškai.

Užsakyti knygą

Laimutė Vološkevičienė. Joga vyrams. – [Dembava, Panevėžio r.]: [L. Vološkevičienė], 2019.
Knyga „Joga vyrams“ praktinė ir gausiai iliustruota jogos asanų nuotraukomis. Kompleksai pateikti, atsižvelgiant į vyrų poreikius, prioritetus gyvenime, kūno sandaros ypatumus bei sveikatos problemas. Skirta bet kokio amžiaus šiuolaikiniams vyrams – dirbantiems, sportuojantiems, gyvenantiems aktyvų gyvenimą ir norintiems pagerinti savo gyvenimo kokybę.

Užsakyti knygą

sveikabiblioteka

Panevėžio miesto savivaldybės viešosios bibliotekos tinklaraštis
Įrašas paskelbtas temoje Datos, Naujienos ir pažymėtas .Išsisaugokite pastovią nuorodą.

Parašykite komentarą